Köszöntő

Tisztelt Látogató!

 

Örömmel köszöntöm a Magyar Távhőszolgáltató Szakmai Szövetségének honlapján.

Tibor Orbán photo

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) 1993-ban alakult. Az elmúlt évek során a Szövetség tagvállalatainak száma megsokszorozódott. Jelenleg mintegy 100 tagja van az egyesületnek. A tagok a hazai 650 ezer távhőellátásban részesülő lakásnak mintegy 85 százalékában végzik a távhőellátást.

A Szövetség a hazai távhőszektor reprezentatív képviseleti szervezete, mely összefogja a távhőszolgáltatással, távhőtermeléssel foglalkozó gazdasági társaságokat, valamint azon vállalkozásokat, melyek tevékenységükkel, illetve az általuk gyártott, forgalmazott termékekkel szorosan kapcsolódnak a távhő-szektorhoz.

A MaTáSzSz szakmai munkája elsődlegesen a tagvállalatok szakembereiből létrehozott munkabizottságokban zajlik. Ezen szakmai munka az alapja a szervezet érdekképviseleti, érdekérvényesítő tevékenységének, továbbá az egyes szakminisztériumokkal, hatóságokkal, országgyűlési és európai parlamenti bizottságokkal, valamint az Euroheat & Powerrel való együttműködésnek.

Szakmai kiállítással egybekötött tavaszi és őszi konferenciáinkon lehetőséget teremtünk arra, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a távhő-szektor legújabb technológiai és kutatási eredményeivel, műszaki fejlesztéseivel. Tevékenységünkkel hozzájárulunk a szektor szolgáltatói és beszállítói közötti kapcsolatok kialakulásához és elmélyüléséhez.

Bízom benne, hogy honlapunk érdemi és hasznos információkkal szolgál Önnek.

Jó böngészést kívánok!

Orbán Tibor

elnök

Hozzászólás nem lehetséges.